Met wie omring jij jezelf?
Met wie omring jij jezelf?
06 januari 2023 
1 min. leestijd

Met wie omring jij jezelf?

Met wie omring jij jezelf?

Ehh.....  wat bedoel je hiermee Ellen?

Nou deze vraag kreeg ik zelf toen ik bezig was met mijn doelen op te stellen en hoe ik deze wilde gaan realiseren.

Want heb jij mensen om je heen die A-Players zijn en die jou verder op weg kunnen helpen waardoor je kunt groeien. Of werk je samen met mensen die je juist tegenhouden om te groeien, omdat ze C-Players zijn.

Anders gezegd; welke mensen helpen je verder om te groeien en te ontwikkelen, en van wie kun jij leren?
 En welke mensen hangen constant aan jou en zijn een remmende factor waardoor je blijft stilstaan?

Het klinkt misschien gek om het zo te benoemen maar ik kwam wel tot de conclusie dat ik, destijds, geen A-Players om mij heen had. Ik merkte dat ik zelf niet vooruit kwam en ik meer bezig was om een ander vooruit te helpen.
Ik stelde mezelf dus, vaak onbewust, ten dienste van de ander op. Voor een keer is dit niet erg, maar als het een patroon is wel.

En het kostte mij bakken vol energie en mega veel frustraties omdat ik het gevoel had zelf niet verder te komen.

Dus toen ik deze vraag kreeg ben ik gaan nadenken. Wat wil ik? Hoe ga ik verder komen en, vooral welke mensen heb ik om mij heen die me daarbij kunnen helpen?

Het interessante is dat ik toen een keuze had gemaakt wat ik wilde, mijn omgeving daar ook weer baat bij had. Ik werd namelijk veel duidelijker en het zorgde voor een heldere focus.

👉 Mijn vraag aan jou is; wil jij vooruit komen en heb jij voldoende A-Players om je heen die je verder gaan helpen in 2023? Zo niet, welke keuze ga je maken?

Als je twijfelt over welke stap je moet gaan zetten, maak dan afspraak voor gratis gesprek. Ik help je graag verder. Boek hier je (gratis) afspraak. om de 1-op-1 strategiesessie met mij in te plannen.

De eerste stap begint altijd bij jezelf. 👀

🙄 Want als je de deksel van een bus altijd rechtsom blijft draaien en hij gaat niet open, dan wordt het misschien eens tijd om iets anders uit te proberen, zodat de deksel wel opengaat.

 Met een ondernemende nieuwjaarsgroet,

 Ellen

 

Over de schrijver
Reactie plaatsen