Met sterk leiderschap het beste uit je team halen

Haal meer uit jezelf en je team

Wil je kwaliteit en ervoor zorgen dat je wel je doelen haalt?

Stop  met harder werken en ga gericht aan de slag!

"Leid met impact door meesterschap in leiderschap"

Korte (online)  trainingen om direct zelf mee aan de slag te gaan en te werken aan effectief leiderschap en proactieve teams.

Proactieve teams, structuur en een effectieve communicatie zijn de sleutels om ervoor te zorgen dat je bedrijf blijft groeien.


Als ondernemer of leidinggevende begrijp je de waarde van efficiëntie.

Met deze trainingen bereik je je doelen met laserfocus. Neem vandaag nog de leiding en bereik ongekende resultaten!"

Met  sterk leiderschap  
meer impact ontwikkelen in je bedrijf!

Stop met meewerken, leid je team naar succes! 

Word de drijvende kracht achter groei en efficiëntie in jouw bedrijf of organisatie

Ontsnap aan de ratrace, krijg overzicht en implementeer direct.

Met ons krachtige framework verander je van een meewerkend voorman/vrouw naar een inspirerende leider, leer je delegeren, waardoor je team productiever en proactiever wordt.

Ik heb de hulp van de Teamontwikkelaars ingeroepen  bij het op orde krijgen van een breed takenpakket, het formuleren van doelstellingen en het betrekken van het team daarbij. Voor een groot deel is dat gelukt en daar waar dat niet zo is, lag de oorzaak bij mij. Ik vond het bijzonder plezierig om deze reis met Ellen te maken. Zij is een warme, inspirerende persoonlijkheid die mij op het pad hield daar waar ik er regelmatig uit de bocht dreigde te vliegen. De Intodrives methode was zeer waardevol, evenals de diverse methodieken die ze uit de KATA en de psychologie toepaste. De sessies zijn een aanrader voor iedereen die een heldere leidraad zoekt.
Myriam Senden, Fresco BV

Effectieve leiders vragen zich elke dag opnieuw af wat hun medewerkers nodig hebben om optimaal te kunnen presteren

(Ben Tiggelaar).

Wat heeft succesvol leiderschap training mij gebracht:

Ik ben een enorm gedreven en gemotiveerde persoon die altijd weer nieuwe dingen bedenk en oppakt in de zesde versnelling. Het is nooit voldoende, af of genoeg.

Als mijn to-do lijst ook maar iets lijkt af te nemen zet ik er weer 10 nieuwe dingen bij. Hierdoor had ik nooit rust, zowel thuis als op het werk. Waardoor ik ook vaak ervoor koos om niet te gaan sporten of makkelijk (lees ongezond) te eten om even snel iets af te kunnen maken.

En continu stress omdat het nooit af is en ik pas tevreden was als het klaar was.  


De opzet vond ik heel fijn!  Door de cursus heb ik mezelf verplicht om echt even stil te staan en goed naar mezelf te kijken. Terwijl ik altijd enorm druk ben en de dag voorbij vliegt voordat ik ook maar de kans krijg om mezelf te evalueren.  Doordat er steeds een maand tussen de afspraken zit kun je het goed laten bezinken en er alvast mee aan de slag gaan.


Wat mij ook goed geholpen heeft is dat Ellen niet de oplossingen / antwoorden heeft gegeven, maar dat ik hier tijdens het traject echt zelf achter moest komen. En ook als ik tussentijds even feedback nodig had kon ik Ellen bellen en was zij bereid om even te sparren.


Ik nu heb geleerd om ook bewust tijd te nemen om bij te komen en niet continu door te gaan. Hierdoor heb ik meer rust gevonden.  Ik zou deze cursus zeker aan mijn collega's adviseren. Want door stil te staan bij hoe je bent en waarom je dingen doet kun je ook bewust keuzes maken, effectiever werken en daardoor dus minder stress ervaren.


De cursus lijkt mij zeer geschikt voor accountants! Omdat de meeste accountants altijd maar doorgaan en niet de tijd nemen om zichzelf te evalueren.

Werkzaam als manager bij  een Accountskantoor 

Wil je gericht advies of even sparren wat je het beste kunt doen?

Neem dan vrijblijvend contact op!