Bouwsteen 1 video course

Ontdek de 1e bouwsteen voor teams

De eerste bouwsteen gaat in op welke toegevoegde waarde heeft je team. En waarom ben je samen een team? De belangrijkste startvraag als je met een team aan het werk bent.


Het werkblad kun je hier downloaden.

Deze oefening kun je natuurlijk ook heel goed met je team online doen. Werk dan met een digitaal whiteboard en post-its.


Een andere online werkvorm is De grond van jullie bestaan. 

Deze werkvorm geeft inzicht in het bestaansrecht van jullie team. Je bestaansrecht is dé reden dat jullie als team aan de slag zijn. Essentieel om dit samen met elkaar goed op het netvlies te hebben.

Stel je voor; Jullie team is als een onderdeel van een grote machine. En als jullie er niet zouden zijn dan zou dat belangrijke consequenties hebben.

 
Opdracht is; formuleer met elkaar, online, wat jullie unieke meerwaarde is. Geef dit in woorden aan. Wat zou er gebeuren als jullie er niet zouden zijn. Wat gaat de organisatie dan missen?  Je kunt ook de teamleden een voorwerp laten zoeken op de plek waar ze zitten.


Eens bespreken hoe ik je kan helpen hoe jij je team maximaal kunt laten presteren

(gratis) Adviesgesprek

In het telefonisch gesprek (30 minuten) kijken we waar je met je team kunt verbeteren en zoomen we in op je huidige situatie.

Zo kunnen we samen analyseren waar je team staat, waar je naar toe wilt en wat je nodig hebt om jouw team maximaal te laten presteren.


Wat te doen?

  • Klik op de oranje knop en kies tijd en vul de vragenlijst in
  • Ter voorbereiding nemen we je vragen door en ik bel je op aangegeven tijd op
  • Het gesprek heeft maar 1 doel hoe jij met je team gaat presteren om je doelen te
               realiseren. 
  • En is geheel vrijblijvend!