Met de team drijfverenscan snel de samenwerken verbeteren

Drijfverenscan

Begrijp je handelen en wordt effectief

Hoe zorgen we voor een optimale samenwerking?

Ik geloof dat het grijpen van je teamleden de sleutel is tot succesvolle samenwerking en groei. Jouw werkelijkheid wordt bepaald door je eigen perceptie, en wij hebben de perfecte tool om die perceptie te versterken: de Team Drijfverenscan.

Stel je eens voor: een teamsessie waarin jouw teamleden niet alleen zichzelf beter leren kennen, maar ook de anderen in het team. Dat is precies wat onze Team Drijfverenscan mogelijk maakt. Het gaat verder dan alleen bewustwording; het onthult waarom bepaalde dingen wel of niet werken en biedt concrete inzichten over hoe hiermee om te gaan.

Onze scan is als een kompas voor samenwerking. Teamleden ontdekken elkaars drijfveren en leren wat nodig is voor een succesvolle samenwerking. Het is niet zomaar een tool; het is een katalysator voor groei, communicatie en interactie in jouw team.

Waarom zou je het laten liggen? Verbeter de dynamiek, versterk de communicatie en laat jouw team bloeien met de Team Drijfverenscan van De Teamontwikkelaars.

Neem de leiding in het begrijpen van wat jouw team drijft, en ontgrendel het volledige potentieel van samenwerking. Het begint hier.

Neem contact op 

Weten waarom je handelt

zoals je handelt?

Ontdek de kracht van de Intodrives scan voor jouw team:

  • Intrinsieke Motivatie in Kaart: Begrijp de intrinsieke motivatie van zowel jezelf als je teamleden. Ontdek wat hen drijft en inspireert, en creëer een omgeving die aansluit bij individuele ambities.

  • Weerstanden Ontmaskeren: Identificeer helder waar weerstanden liggen op het gebied van gedrag. Door inzicht te krijgen in mogelijke obstakels, kun je gericht werken aan het wegnemen ervan en de teamdynamiek verbeteren.

  • Optimale Omgeving voor Succes: Leer waar elk teamlid het beste tot zijn recht komt. Ontdek de ideale omgeving die de individuele talenten van je teamleden naar voren brengen, waardoor je team als geheel floreert.

Met de Intodrives scan gaan we verder dan alleen het begrijpen van individuele bagage. We bieden concrete inzichten waarmee je vertrouwen en verbinding in je team versterkt. Investeer in de kracht van zelfkennis en teamdynamiek. 

Kies voor Intodrives en benut het volledige potentieel van jouw team.

Na gebruik te hebben gemaakt van het gratis kennismakingsgesprek waarbij Ellen direct de kern uit mijn verhaal wist te halen heb ik haar gevraagd om een aantal teamdagen te organiseren om een wat onveilige teamcultuur te doorbreken.

Ellen weet met haar enorme kennis over teamprocessen op een natuurlijke manier aan te sluiten. Door de juiste vragen te stellen weet zij het team tot nadenken te zetten en hun eigen uitdagingen te formuleren. 


De drijfverenscan heeft ons veel inzicht gegeven over onze manier van communiceren. Tijdens de teammiddag heeft Ellen ons door een aantal praktische oefeningen laten ervaren hoe wij nu vanuit onze communicatiestijl samenwerken en hoe wij deze verder kunnen verbeteren. 

Elke teamlid heeft de bijdrage van Ellen als zeer zinvol ervaren. Wij hebben voldoende handvaten gekregen om verder met elkaar te bouwen! Dit gun ik elk team!

Simone, manager Leger des Heils

Waarom teams kiezen voor de drijfverenscan

Bewezen methode

De drijfverenscan is gebaseerd op het wetenschappelijke werk van dr. Clare W. Graves en McClelland

Eenvoudig en krachtig

In 20-30 minuten een uitgebreide rapportage, persoonlijk en een teamprofiel 

Sleutel tot resultaat

Persoonlijk en als team leren hoe je beter met elkaar kunt communiceren en samenwerken

Hoe werkt de drijfverenscan?

Ervaar de kracht van de Intodrives Scan met gemak en duidelijkheid:

  • Snel en Efficiënt: Maak de Intodrives Scan online in slechts 25 minuten, zonder gedoe.

  • Persoonlijke Rapportage: een gedetailleerde rapportage met de individuele uitkomsten voor elk teamlid.

  • Toegankelijkheid: Eenvoudig te gebruiken.

  • Voorbereiding: Voorafgaand aan de teamdag bespreken we de resultaten online met elk teamlid, zodat iedereen goed voorbereid is. Of op de dag zelf.

  • Teamdag: Op de teamdag aan de slag met het teamprofiel, en werken we aan het versterken van de teamdynamiek.

  • Flexibiliteit: Ook beschikbaar voor individueel gebruik.

“Steek meer energie in waarin je al goed bent”  De Drijfverenscan maakte dat meteen voor mij duidelijk. Mijn kleuren? Hoofdzakelijk oranje (resultaatgericht)  en geel (experimenteren). Daarom zet ik nog meer in op productontwikkeling voor mijn klanten, ook omdat ik juist om die drijfveer gewaardeerd wordt. Het is goed dat voor je zelf helder te hebben.        

Frank Bergkamp

Gecertificeerd

Ontdek de kracht van Intodrives' Drijfverenscan voor jouw team!

Waarom raden we de Drijfverenscan aan? Omdat het gebaseerd is op de visionaire theorie van de Amerikaanse psycholoog Clare Graves, die verschillende drijfveren onderscheidde en hun onderlinge verband beschreef. Met de Intodrives Drijfverentest brengen we in kaart wat jou en je team écht motiveert.

Het resultaat? Een helder profiel dat aantoont in hoeverre je door elk van de zes onderzochte drijfveren wordt gedreven. Maar laten we even terug naar de basis gaan.

Wat zijn drijfveren eigenlijk? Ze gaan over wat jou aandrijft en hoe je denkt. Vaak reageer je onbewust vanuit de drijfveren die voor jou van essentieel belang zijn. Ze vormen jouw normale denkkader, maar het merendeel van de tijd ben je je er niet eens van bewust. De uitwerking van deze drijfveren? Die zie je terug in je gedrag.

En nu vraag je je vast af, waarom zou de Team Drijfverenscan iets voor mijn team kunnen betekenen? Laten we daar eens over praten!

Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek waarin we samen ontdekken waar jouw team naar verlangt.

Ellen Selderijk is een gecertificeerd voor de Intodrives' Drijfverenscan. Ze heeft talloze teams geholpen om zichzelf beter te begrijpen met behulp van deze scan.

Waar wacht je nog op? Laten we samen de kracht van drijfveren ontdekken!