Pff even uitblazen en hoofd leegmaken
Pff even uitblazen en hoofd leegmaken
22 juli 2020 
2 min. leestijd

Pff even uitblazen en hoofd leegmaken

Het is bijna tijd om even te gaan uitblazen en het hoofd leeg te gaan maken (en misschien ben jij dit al aan het doen) van een zeer leerzaam half jaar. Even terugkijkend.

Begin van het jaar had ik mezelf een business training gegeven om mijn koers te bepalen voor dit jaar. Vol energie kwam ik er vandaan en wist wat me te doen stond.
En toen…
Twee maanden later stond de Corona voor de deur. Wat nu te doen?

Wat ga ik doen met deze huidige nieuwe situatie? Ik had al een koers bepaald en daar wilde ik me aan vasthouden. Alleen de weg ernaar toe moest er dus anders uit gaan zien.
Dit betekende uit mijn comfortzone stappen!

Nieuwe weg

Ik ben een nieuwe weg ingeslagen naar de online programma’s. Naast de offline trainingen, die stil zijn komen te liggen in deze periode.
Maar dat is sneller gezegd dan gedaan. Van het één kwam het ander en zo heb ik in 3 maanden tijd echt alles vernieuwd. Ik begon met het geven van webinars, dit was leuk en interessant om te doen. Vervolgens een nieuwe website gemaakt. Want als ik online wilde gaan moest de website daar natuurlijk aan voldoen. En om mensen een professionele online leeromgeving aan te bieden moest dit er snel komen. Waarbij aan de achterkant alles goed geregeld is.

Het zal je verder vast niet zijn ontgaan dat ik op verschillende kanalen druk bezig ben geweest met blogs, podcasts en posts. Hopelijk heb ik je niet overbelast met mijn enthousiasme in het berichten.

Hoe heb jij dit gedaan. Heb jij je aan je koers kunnen vasthouden?

Koers

Mijn koers heeft te maken met mijn drijfveer. Teams en organisaties op weg helpen in het succesvol samenwerken en resultaten realiseren.
De nieuwe online mastertraining Next Level sluit daar op aan. Een programma waarmee je met je team bouwt aan een topteam. Een programma waar alles samen komt en, als je echt wilt, met je team stappen gaat zetten.

En die staat voor je klaar!.
Ik ga jullie na de vakantie hier meer over vertellen. Ik hoop dat je aangehaakt blijft.

De afgelopen periode was dus behoorlijk druk en ben ik uit mijn comfortzone gestapt om de zaken op een andere manier vorm te geven.
Misschien ben jij de afgelopen periode ook uit je comfortzone gestapt?
En dingen gedaan die je van te voren niet had bedacht. Of ben je gaan werken op een manier die in eerste instantie niet mogelijk zou zijn?
Een mooie uitspraak is; ‘zolang je niet geprobeerd hebt, kun je niet zeggen dat iets onmogelijk is’ . Jean Monnet

Als je nu op vakantie bent, geniet van de vrije tijd waar je ook bent. En als je nog op vakantie gaat, alvast een fijne vakantie toegewenst. En laten we hopen dat de Corona het niet weer gaat overnemen.

Ik ga in ieder geval Tuinesie doen en daar kijk ik naar uit! Tot na de vakantie!

Wil je inspiriatie op doen over teamveerkracht, dan kun je mijn nieuwe e-boekje bestellen over teamveerkracht voor slechts € 7,95 (exc.btw)

Bestellen

Met een vriendelijke KATA groet,

Ellen Selderijk

Over de schrijver
Reactie plaatsen