Hoe ga je opstarten na de vakantie
Hoe start jij op na de vakantie?
26 augustus 2021 
1 min. leestijd

Hoe start jij op na de vakantie?

Terug van vakantie. Heb je het naar je zin gehad en een beetje kunnen bijtanken? Ik hoop het, want er is weer werk aan de winkel!

Voor de vakantie heb je alles afgerond en nu is het weer tijd om de draad weer op te pakken. Maar hoe ga jij die draad weer oppakken?

Waar ga je mee starten nu iedereen weer terug is van vakantie?

Start je samen even met een kop koffie/thee en dan snel weer in de modus van business as usual? ย Als uiteraard iedereen in je organisatie al weer fysiek aanwezig mag zijn.

Of, als thuiswerken nog nodig is, een korte online meeting met wat koetjes en kalfjes en dan vervolgens weer 'gewoon' aan het werk?ย 

โŒ Voor beide opties geldt; gemiste kans!

ย 

Waarom?

Er zijn in het afgelopen jaar veel dingen gebeurd en misschien ook veranderd. Dat hoef ik je niet te vertellen. Maar realiseer je dat dit impact heeft gehad op jezelf, maar zeker ook op je team.

Daarom is het zo belangrijk om aandacht te geven aan;

๐Ÿ‘‰ samen weer de koers te bepalen en afstemmen op de organisatie,

๐Ÿ‘‰ en samen afspraken maken over hoe je in de komende periode gaat samenwerken om met elkaar de gestelde doelen te gaan realiseren.

Kies je ervoor om niets te doen en direct over te gaan naar business as usual, dan bestaat het gevaar dat mensen af gaan haken en je de verbinding kwijt raakt.ย Dus wat ga je doen? ๐Ÿ˜ ย 

Heb je dit al opgepakt met je team, dan een compliment. ๐Ÿ‘ Je hebt door hoe belangrijk dit is voor jezelf en voor je team.

Maar misschien zie je nog wel dat je team kan verzanden in de waan van de dag of dat jij nog teveel pleisters moet plakken? Als dit aan de hand is dan heb je een sterk teamproces nodig om te voorkomen dat dit blijft terugkomen.ย 

โœ”ย In de workshop die ik geef op 15 september ga je leren hoe je een sterk teamproces kunt neerzetten en een doelgerichte teamcultuur kunt creรซren. Met behulp van een aanpak die zichzelf al heeft bewezen.

ย Klik hier voor meer info!

ย PS. ๐ŸŽˆ Start met een goede kick-off als iedereen weer terug is! ๐ŸŽˆ

ย ๐Ÿ‘‰ Wil je nu direct in actie komen en als je er aan toe bent om je persoonlijk te ontwikkelen als leidinggevende en je team beter wilt maken?

Maak dan een afspraak voor een gratis coachcall.ย  ๐Ÿ“ž

Het enige wat je hoeft te doen is te klikken op deze link en een afspraak in te plannen

Werk aan jezelf en je team als je wilt doen wat er toe doet! ๐Ÿ˜‰

ย 

Met KATA groet,

Ellen

Over de schrijver
Reactie plaatsen