12 november Gratis Webinar over Doelgerichte teams!
12 november Gratis Webinar Doelgerichte teams!
28 oktober 2021 
1 min. leestijd

12 november Gratis Webinar Doelgerichte teams!

 
Het gáát snel en we rennen door naar het einde van het jaar.

Heb jij dat gevoel soms ook dat als de oktobermaand voorbij is, dat het dan opeens heel snel kerst is en je aan het einde van het jaar zit? Nou ik wel hoor! Voordat je het weet zit je weer in het nieuwe jaar.

En de laatste tijd hoor (en lees) ik te pas en te onpas hoe belangrijk het is dat we juist nu werken aan teams, dat er heldere doelen nodig zijn en er plannen gemaakt moeten worden.
 

Ik zal de laatste zijn die ontkent; dat het belangrijk is om hier aandacht aan te geven en het echt verschil uit maakt of je een goed functionerend team hebt die samen gaan voor het beste resultaat of dat je een team hebt die meer hun eigen ding doen.

Maar dat klinkt natuurlijk makkelijker dan het is. Je vraagt je dan soms ook af hoe je dit bereikt met een team? Hoe zorg je ervoor dat een team in beweging blijft en niet op hun eigen eilandje blijft zitten? Hoé dan? 🤔

Wil je inzicht en heldere antwoorden op deze vragen?

Wacht dan niet tot het nieuwe jaar om te starten met nieuwe voornemens en aandacht geven aan je team. (Voornemens die overigens vaak niet werken.)

Of dat je denkt het komt nu niet goed uit en je gaat het uitstellen tot volgende jaar.


🖐 Doe gewoon mee met het webinar op 12 november. Het is gratis en ik geef je in dit webinar waardevolle inzichten hoe jij werkt aan een doelgericht team en je team in de vooruit stand zet.

Ben je leergierig en nieuwsgierig en wil jezelf blijven ontwikkelen reserveer dan je plek voor dit GRATIS Webinar op 12 november 2021. Ik start om 09.00 tot 10.30 uur.


Je kunt je plek nu reserveren! klik hier 

👉  Werk aan jezelf en je team als je wilt doen wat er toe doet!

 Met KATA groet,
 Ellen, van de Teamontwikkelaars

 

Over de schrijver
Reactie plaatsen