arrow_drop_up arrow_drop_down


Bouw aan je eigen topteam!

Welke bouwstenen heb je nodig voor een topteam

In dit webinar laat ik je zien hoe het werkt.

00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden

Presentator Ellen Selderijk

Ik ben nu 20 jaar  zelfstandig ondernemer. Ik heb  bij verschillende organisaties mogen werken en op hoog niveau gesport. Mijn ervaring is dat in teams zonder gedoe een duidelijke richting aanwezig is. Zodra wel sprake is van gedoe met de nodige struggles, ontbreekt vaak een gezamenlijke koers. Met alle gevolgen van dien.

In de afgelopen jaren heb ik ontdekt wat de sleutel is om teams in verbinding met elkaar te laten samenwerken. Dit breng ik over op mensen die met teams en in teams werken.

Mijn drijfveer is organisaties helpen bij succesvol samenwerken en het realiseren van plannen. Dat doe ik voor uiteenlopende  bedrijven, organisaties en teamsdie ik verder op weg help.

Datum & Tijd

donderdag

27-08-2020

15.00

"Als je niet weet waar het doel staat kun je ook niet raak schieten. Johan Cruijff"

Als je een teamleider wilt zijn die het team beter maakt, help je het team vooral om te kijken hoe ze het probleem benaderen en daar vragen over stelt. In plaats van meedenkt met het vinden van de oplossing.

 De kracht van het leren zit hem in het vragen stellen. Dit is al door Socrates duidelijk gemaakt. Echter in de praktijk blijkt dit een moeilijke vaardigheid om te leren.
 Een goede teamleider leert zijn team vissen en gaan niet zelf vissen vangen.

In dit webinar vertel ik je hoe jij je team leert vissen vangen. Welke bouwstenen daarvoor nodig zijn en wat jij als teamleider kunt doen om samen met je team succes te realiseren.

Een team wordt niet vanzelf een succesvol team. Laat je het over aan toeval dan zijn de gevolgen dat je niet alles er uit haalt wat er in zit. En dat je als leidinggevende niet bereikt wat je graag wilt bereiken. 

Meld je gratis aan voor dit webinar en ontdek:

  • Waarom verandering en verbeteren noodzakelijk is voor je team.
  • Welke bouwstenen je nodig hebt om het beste uit je team te halen
  • Ontdek je  bewezen aanpak die werkt.
  • Geef ik je tips hoe  jij je team het beste kunt coachen naar resultaat.


    Voorkom dat frustratie in de samenwerking ontstaat waardoor je je targets niet realiseert

    Inclusief een LIVE vraag- en antwoordsessie.Reacties van deelnemers

"Interessant en kwalitatief goed webinar gevolgd over aanbrengen van focus en structuur na tegenslag. Goede balans tussen theorie (oa Kata methodiek) en praktische toepassing. Een aanrader." Marieke

"Het webinar biedt heel concreet inzicht in wat de Verbeter KATA nu precies inhoudt. Het webinar is to the point en spreekt tot de verbeelding. Ook stelt het webinar je in staat voor jezelf een beeld te vormen bij de doelstanden die je voor jezelf wilt bepalen om je uitdaging te realiseren. Je weet misschien wel welk doel je wilt realiseren, maar wat is er nu echt voor nodig om daar te komen en waar moet ik rekening mee houden? Die vragen stel je je na afloop van het webinar meteen". Carline 

Nog te gaan!

27-08-2020
Starts at 15:00
00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden