Inzicht in drijfveren versterkt de samenwerking in je team


Het nut van drijfveren in teams!

Uit de stress gekomen en nu weer tijd om aandacht te geven aan je team.  Als je elkaar niet meer goed begrijpt verlies je de kracht van het team. Werken met drijfveren helpt om elkaar te begrijpen. In

dit webinar vertel ik je hoe het werkt!

00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden

Presentator Ellen Selderijk

Ik ben nu 20 jaar  zelfstandig ondernemer. Ik heb  bij verschillende organisaties mogen werken en op hoog niveau gesport. Mijn ervaring is dat in teams zonder gedoe een duidelijke richting aanwezig is. Zodra wel sprake is van gedoe met de nodige struggles, ontbreekt vaak een gezamenlijke koers. Met alle gevolgen van dien.

In de afgelopen jaren heb ik ontdekt wat de sleutel is om teams in verbinding met elkaar te laten samenwerken. Dit breng ik over op mensen die met teams en in teams werken.

Mijn drijfveer is organisaties helpen bij succesvol samenwerken en het realiseren van plannen. Dat doe ik voor uiteenlopende  bedrijven, organisaties en teamsdie ik verder op weg help.

Datum & Tijd

woensdag

28-10-2020

09.00

"Het doel  is inzicht krijgen in de ander" 

Deze vraag kreeg ik onlangs van een organisatie. Er waren hier en daar wat irritaties en als je begrip hebt voor de ander kan je zijn/haar krachten beter gebruiken. We willen meer naar inzicht in jezelf en de ander in teamverband.

Drijfveren geven een team een middel om met elkaar beter te leren communiceren. Met drijfveren werken is geen doel op zich maar je wilt uiteindelijk gebruik maken van de kwaliteiten in het team om je teamdoelstellingen te realiseren.

Meld je gratis aan voor dit webinar en ontdek:

  • Communicatie en drijfveren
  • Waar komen irritaties vandaan in je team?
  • Wat drijfveren zijn en hoe ze zijn ontstaan?
  • Wat levert het werken met drijfveren je op in een team?


    Voorkom dat frustratie of irritaties in de samenwerking ontstaat met als gevolg dat je targets niet realiseert. 

    Maximaal 20 aantal deelnemers en het webinar duurt +/- 45 minuten.

    Inclusief een LIVE vraag- en antwoordsessie.


Nog te gaan!

28-10-2020
Starts at 09:00
00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden