Kata Tool-kit de YouCube

Tool-kit de YouCube

"als je de zin ergens van inziet, krijg je er zin in"

Je wilt iets bereiken. Als persoon, als team en als organisatie. Zodat je kunt groeien en succesvol kunt zijn, met bovendien meer plezier in je werk en in je leven. 

Groei en ontwikkeling is naar mijn overtuiging belangrijk om vooruit te kunnen blijven gaan. Dit is één van redenen waarom ik anderen graag help om te groeien. Zowel individuen als teams want beide staan in verbinding met elkaar.

Wat mij altijd helpt als ik ergens tegen aan loop om te zoeken naar voorbeelden en werkvormen om inzicht te krijgen.

Je kunt namelijk gewoon soms ergens tegen aanlopen waarvan je niet weet wat je kunt inzetten om er mee om te gaan en wil je iets bij de hand hebben waar je uit kunt putten. 

Met de tool-kit de YouCube vind je antwoorden op vragen die je wakker en scherp houden.

De YouCube neemt je bij de hand om het vinden van de inzichten die nodig zijn gemakkelijker te maken. Inzichten als; waarom doe je iets? Hoe kan ik dat het beste doen of mee omgaan?

De KATA toolkit van de teamontwikkelaars

Zelf het maximale er uit halen?

Wat is de YouCube?

De YouCube is een speels en tegelijk serieus hulpmiddel om wakker te blijven en om samen met elkaar aan de slag te gaan. Hij houdt ons scherp: zijn wij nog steeds van toegevoegde waarde voor de klant en organisatie? Ook als de rimpelingen in het water al lang weer weggetrokken zijn, na de welkome 'steen in de stilstaande vijver' waar onze allereerste sessies vaak voor zorgen?

De YouCube is een tool-kit die je helpt om succesvol te zijn. Het concept van de YouCube gaat uit van dat alles met elkaar in samenhang staat. Als je daarbij van binnen naar buiten werkt levert dit je het meeste succes op.  Ga eerst aan de slag gaan met waarom je iets doet en wat daar de reden van bestaan voor is.

De YouCube is gebaseerd op De Golden Circle, ontwikkeld door Simon Sinek.  Sinek visualiseerde het ‘recept voor succes’ in een afbeelding met drie cirkels die staan voor het Waarom, het Hoe en het Wat.


Ontdek hoe de tool-kit de YouCube werkt 

Direct de tool-kit YouCube bestellen!

Wil je direct aan de slag en werken met de kernoefeningen. Dat kun je hier de tool-kit de YouCube bestellen en ontvang je de 8 inzichten met 36 kernoefeningen.


null