arrow_drop_up arrow_drop_down

Bouw aan je team

Met deze gratis videotraining drie bouwstenen voor succes in je team

Ik wil je graag op weg helpen met de eerste stap om te bouwen aan een sterk en succesvol team. Teamwerk is niet eenvoudig en vraagt om aandacht. Je wordt ook niet in één dag kampioen en dit geldt ook voor teams in organisaties.

Wat krijg je in deze gratis videotraining?

  • Drie bouwstenen om met je team op weg te gaan naar succes.
  • Maak werk van je team en presteer maximaal!
  • Praktische en direct toepasbaar.
  • Je team scherper maken op waar ze mee bezig zijn en waarom.
  • Inclusief werkvormen die je online kunt inzetten.

De (gratis) videotraining staat voor je klaar!

Wat ga je leren?

1e bouwsteen;  leer waar je het voor doet?

Je teamsucces is belangrijk voor je organisatie als het gaat om resultaten te realiseren. Maar hoe zorg je ervoor dat je team dezelfde richting op gaat. In deze video krijg je de eerste handvatten.

2e bouwsteen; wat vind je als team belangrijk?

Als je wilt dat je team goed samenwerkt dan is het belangrijk dat je heldere afspraken met elkaar maakt over hoe je goed kunt  samenwerken en op elkaar kunt vertrouwen.  In deze video laat ik je zien hoe je dit met je team kunt aanpakken.

3e bouwsteen; werk aan continu verbeteren

Je wilt natuurlijk ook dat je team werkt aan continu verbeteren. Er zijn altijd mogelijkheden om het anders of beter te doen voor de klant. Maar hoe zorg je er nu voor dat je team dit ook gaat doen. In deze video kom je erachter wat jij als leidinggevende kunt doen.

Krijg nu direct toegang tot ... !

Met deze videotraining  ontvang je gratis drie video's waar je met je team direct mee aan de slag kunt gaan en op weg om je doelen te realiseren. Gewoon even met je team op een andere manier het gesprek aangaan.

Start met de videotraining en je kunt weer een volgende stap zetten met je team.


Beantwoord nog even twee vragen en je krijgt de eerste video direct toegestuurd en kun je starten om het maximale uit je team te halen!


Klaar voor de start!