De YouCube

De YouCube

Als je er zin in hebt geloof je er in, en als je ergens in gelooft, kun je succes realiseren! De kern is mensen met elkaar verbinden in organisaties om zo het beste te kunnen geven voor de klant.

Veranderingen

In deze roerige tijd van verandering zijn organisaties soms te veel gericht op wat er allemaal moet gebeuren en in welke procedures we dat willen gieten. Oftewel: we zijn geneigd om te veel in systemen te denken. In plaats van met de belangrijkste vraag bezig te zijn: waarom doen we wat we doen; wat is er de bedoeling van?

Inzicht

Wie dat inzicht eenmaal onder de knie heeft, krijgt er pas echt zin in!
Dat is de toegevoegde waarde die we als Teamontwikkelaars willen leveren, bij alles wat we doen.
Dus ook bij het werken met de YouCube – die thuis zelf verder oefenen en doordenken een stuk makkelijker maakt.

Wat is de YouCube?

De YouCube is een speels en tegelijk serieus hulpmiddel om wakker te blijven en om samen met elkaar aan de slag te gaan. Hij houdt ons scherp: zijn wij nog steeds van toegevoegde waarde voor de klant en organisatie? Ook als de rimpelingen in het water al lang weer weggetrokken zijn, na de welkome ‘steen in de stilstaande vijver’ waar onze allereerste sessies vaak voor zorgen?

De YouCube is een tool die je helpt om succesvol te zijn. Het concept van de YouCube gaat uit van dat alles met elkaar in samenhang staat. Als je daarbij van binnen naar buiten werkt levert dit je het meeste succes op. Oftewel eerst aan de slag gaan met waarom je iets doet en wat daar de reden van bestaan voor is.

De YouCube en de 8 inzichten

We werken in de YouCube met 8 inzichten die antwoord geven op de Waarom Hoe en Wat op basis van:

 • De persoon
 • Ik en de ander
 • Het team
 • De organisatie

YouCube totaal3

Deze inzichten staan met elkaar in verbinding en zijn op ieder punt te starten. Afhankelijk van de behoefte waar jij staat of waar je team of organisatie staat.

Bij ieder inzicht worden er vragen gesteld en geven wij je een aantal kernoefeningen mee die je kunnen helpen bij dit inzicht.

Benieuwd hoe je de YouCube kunt inzetten voor jouw organisatie of team? Neem contact op voor het maken van een afspraak voor een vrijblijvend gesprek over jouw situatie, waar je naar toe wilt en hoe wij een traject op maat kunnen maken om daarheen te groeien.

Bestel vandaag de YouCube en ga direct aan de slag! Vragen? Neem contact met ons op voor meer informatie.

Bestel de YouCube • De YouCube

  20.00

  De YouCube is een tool die je helpt om succesvol te zijn. Het concept van de YouCube gaat uit van dat alles met elkaar in samenhang staat.

  We werken in de YouCube met 8 inzichten die antwoord geven op de Waarom Hoe en Wat.