Teamprogramma’s

Met onze programma’s creëren wij effectieve teams die een hoog rendement uit samenwerken halen en targets realiseren.


De kern is mensen met elkaar verbinden in organisaties en teams om zo het beste te kunnen geven voor uw klant.

Teamontwikkeling vraagt continu aandacht. Door er dagelijks bewust mee bezig te zijn, komt jouw team tot topprestaties. Als je een programma van De Teamontwikkelaars hebt gevolgd, heb je flink wat bagage meegekregen. Door de kracht van de herhaling worden je inzichten in de praktijk van alledag verankerd .

In onze programma’s maken we gebruik van de dagelijkse praktijk in je eigen organisatie. Dus het is altijd maatwerk. Heb je een vraag over onze programma’s? Of wil je overleggen of ons aanbod wel aansluit op je vraag. Neem dan contact met ons op voor het maken van een afspraak.

Onze KATA programma's


Dit zijn (offline) KATA programma's van De Teamontwikkelaars.


 • “Ellen Selderijk heb ik leren kennen n.a.v. een vraagstuk binnen mijn team. Samen zijn we ongeveer 3 maanden onderweg geweest waarbij Ellen zich als professionele, laagdrempelige, humorvolle, spiegelende en kritische gespreksleider heeft laten zien. Ellen weet de juiste snaar te raken, waardoor in de, af en toe best wel intensieve, sessies met elkaar voldoende veiligheid gecreëerd wordt om open te kunnen zijn. Lees verder >>
  Aukelien Bakker, Teamleider Mobiliteit
  Kwadrant Groep
 • De training heeft duidelijkheid gegeven over hoe wij met de teams zaken kunnen verbeteren en oppakken. Eigenaarschap en het doorvoeren van veranderingen aan de hand van visie, en doelstellingen. Alles gevat in een helder werkplan voor de Hoteldienst wat met de medewerkers wordt gedeeld. Hierdoor weten we aan welke doelen wij werken. De doelstelling van de organisatie, de rol van het keukenteam en de rol van de individuele medewerker stonden hierbij centraal.
  Edwin Bevers, Teammanager Hoteldienst
  Zonnenhuis Groep IJssel-Vecht
 • Ik heb nu een echt team dat meer power en zelfvertrouwen uitstraalt, pro-actiever handelt, elkaar meer vertrouwt en elkaar goede feedback geeft. >> lees verder
  Annelie Verstraaten, Marketing Manager
  Smilde Foods
 • Het heeft mij verder geholpen. Het geeft richting en handvatten voor in de praktijk. > lees verder
  Jildou Hes, Manager
  Partiulieren Hulpmiddelen, Hulpmiddelen bedrijven
 • Ineens optimaal samenwerken gaat niet maar we zijn op de goede weg. Onderlinge samenwerking en wederzijds begrip wordt steeds beter. > lees verder
  Sietze Greidanus
  Manager Service HMC/LVR
 • Het effect is dat medewerkers zich meer bewust zijn geworden dat ze van grote toegevoegde waarde zijn voor de klanten die bij de gemeente binnenkomen. > lees verder
  Esther ter Horst, afdelingshoofd Stadwinkel
  Gemeente Nieuwegein
 • Wij zijn op een praktische en speelse manier een spiegel voorgehouden en meegenomen in onze Why. Als leidinggevende zijn we beter geworden en zijn we als team dichter bij elkaar gekomen. > lees verder

Veelgestelde vragen

1Zijn jullie programma’s geschikt voor ieder team?
Ja zeker. Wij werken voor iedere organisatie waar teamontwikkeling gewenst is. En voor veel verschillende branches en diverse klanten. Ook het soort team varieert. Salesteams, communicatie team, HR team, productieteam etc.
2Zijn jullie programma’s geschikt voor ieder opleidingsniveau?
Onze programma’s zijn geschikt voor medewerkers vanaf lager beroepsonderwijs tot universitair geschoold.
3Geven jullie ook klantgerichte vaardigheidstrainingen omdat jullie als thema een hoge klantwaardering hebben.
Nee wij geven geen vaardigheidstrainingen op dit gebied. Onze visie is dat het realiseren van een hoge klantwaardering begint bij bewustwording van de organisatie en medewerkers. Als er een vaardigheidstraining wenselijk is kunnen wij hierin wel adviseren.
4Wat is jullie aanpak?
We starten met de YouCube als oplosssingsmodel zodat wij in 1 sessie boven water halen waar rendement en effecten zijn te behalen uit het team
5Werken jullie alleen of met meerdere mensen?
Indien nodig werken wij samen met andere trainers en coaches die werken vanuit de zelfde visie als de Teamontwikkelaars.
6Beschikken jullie ook over testen voor teams?
Beschikken jullie ook over testen voor teams? Ja wij werken met een teamscan. De Intodrives teamscan is gebaseerd op drijfveren, welke snel in kaart brengt waar het potentieel van het team ligt. Daarnaast werken wij met het enneagram. Het Enneagram wordt ingezet als er behoefte is aan inzicht naar persoonlijke voorkeursstijlen binnen het team. Wij werken ook met Belbin rollen om de diverse rollen binnen het team inzichtelijk te maken.
7Wat zijn jullie tarieven?
Voor korte trajecten en uitgebreide trajecten hebben wij vaste tarieven die we graag in een gesprek bespreken.
8Hoeveel tijd gaat er in zitten?
Wij gaan graag met de klant een duurzame relatie aan en dit betekent dat wij geen eenmalige korte trainingen aanbieden. Wij gaan er vanuit dat herhaling de kracht is van succes.
9Wanneer zet je teamontwikkeling in?
Onze programma’s zijn geschikt voor organisaties die willen werken aan teams die door samenwerking een klantwaardering van 9+ realiseren.

Meer weten?
Neem direct contact op met de Teamontwikkelaars


Contact!