arrow_drop_up arrow_drop_down

Zonder topcoach geen topteam!

Als de leerling niet heeft geleerd, dan heeft de leraar niet onderwezen

20 jaar

ervaring met teams

50+

tevreden klanten

100%

wetenschappelijk bewezen methode

Word een topcoach

Een topcoach is in staat om naar zichzelf te kijken en te leren hoe hij/zij het team verder brengt

Breng je team verder

Leer hoe je met de Verbeter KATA je team leert ontwikkelen

Continu verbeteren

Succesvolle teams blijven bezig met continu verbeteren. Dat gaat niet vanzelf

De kracht van de groep

Inzicht in de kracht van de groep en daarop kunnen acteren als coach

Een bewezen aanpak

In wetenschappelijk onderzoek een  een bewezen methode 

Instrumenten voor KATA Coaching

Gerichte tools die je helpen om je team te begeleiden bij de KATA

Bestuur van een Culturele Onderwijs Stichting

Ervaring van anderen

Ellen Selderijk weet de opdracht van de opdrachtgever uitstekend om te zetten in een begeleidingstraject. Ze begeleidt een team doelgericht naar hun doel en betoont zich daarbij bovendien een uitstekend gastvrouw. De locatie waar ze haar groepen ontvangt ligt in een prachtige rustgevende omgeving en is op een aanstekelijk vindingrijke wijze van alle gemakken voorzien".

De Teamontwikkelaars

In veel  organisaties is er geen of weinig verbinding tussen directie en uitvoering. Er worden beleidsplannen en jaarplannen geschreven die niet verder komen dan het bureau. Het daadwerkelijk overbrengen van wat we willen lukt niet. Teams en medewerkers weten niet wat van hen wordt verwacht en blijven doen wat ze altijd hebben gedaan. Ze blijven hangen op het gemiddelde en zijn daar veelal tevreden mee. Ook omdat ze niet weten hoe het anders kan.

Wat je als leidinggevende wilt, is teams die begrijpen wat  van hen wordt verwacht. Dat ze samen werken aan verbeteren. Je wilt dat je jaarplan, dat je ieder jaar maakt en waar je veel tijd en energie in steekt, wordt gerealiseerd. Maar het kost je veel moeite om deze te vertalen naar de praktijk. Het blijven 'hoog over doelen'. De Verbeter KATA is geen rocket science. Maar het toepassen is hogeschool werk. En mijn drijfveer is om leidinggevenden hierbij te helpen. Ze de hogeschool kunsten bij te brengen zodat ze het zelf kunnen toepassen.

Met de practitioner ontvang je het volgende:

Een winning team 


Een winning team komt niet vanzelf. Daar heb je als eerste natuurlijk een team voor nodig met de juiste kwaliteiten maar een goede coach die het team kan stimuleren en ontwikkelen. Dit betekent dat je de aanpak van de KATA in je vezels gaat krijgen om je team te begeleiden bij het werken met de KATA

Dit voorkomt frustraties in je team en hagelschieten met je team.


Reflectie

Reflecteren op hoe het gaat en waar je nu staat als leider / coach van je team. Dit betekent in de spiegel kijken en ontdekken welke stijl je hanteert en hoe dit aansluit bij je team.


KATA Coach

Het werken met de Verbeter KATA begint met het begrijpen van de Coaching Cyclus. Deze wordt gebruikt om medewerkers door de stappen van de Verbeter KATA te begeleiden op weg naar het realiseren van de uitdaging


Groepsdynamiek

In een team speelt groepsdynamiek altijd een belangrijke rol in het samenwerken. De zogenaamde onderstroom en bovenstroom. Weten hoe dit werkt, betekent ook dat je ziet hoe je het beste kunt handelen als er zaken spelen die niet goed gaan. 


Overtuigd? Start vandaag nog!

Maak van je team een topteam!

Een topteam kan niet zonder een topcoach.

Een topcoach word je door zelfinzicht en aandacht te richten op wat goed is.

Als de leerling niet heeft geleerd, dan heeft de onderwijzer niet onderwezen.

Wil jij je team verder brengen? Start dan bij jezelf. Jij bent de basis voor het team!