Onze partners

Dit zijn de Teamontwikkelaars

Aangenaam!

Bij de Teamontwikkelaars werken we met meerdere coaches die ieder hun eigen specialisme hebben. Dankzij deze verschillende kwaliteiten zijn wij altijd in staat om onze belofte na te komen: wij helpen organisaties doelen realiseren met teams die plezier hebben in wat ze doen en betekenisvol samen werken aan succes.

Hier geloven wij in

De Teamontwikkelaars geloven dat de vraag  “Waarom doen we wat we doen?” vanzelfsprekend centraal moet staan.

Wij geloven dat teams effectiever zijn én meer plezier in hun werk hebben als ze weten waarom ze doen wat ze doen. Pas dan maken ze het verschil voor uw organisatie en voor de klant.

Wij geloven dat het rendement van een team hoger ligt dan dat van de individuele werknemers bij elkaar opgeteld. Want samen ben je meer, met samen werken bereik je meer: het geheel is meer dan de som der delen.

Wij geloven dat vakmanschap, verbinding, vertrouwen en bevlogenheid garant staan voor resultaat.

Wij raken geïnspireerd door uw resultaat, uw vooruitgang: dat is wat ons drijft in onze trainingstrajecten en in onze methodieken.

Dat is de toegevoegde waarde die wij als Teamontwikkelaars willen leveren.

Dát is onze “Why”.

Dit is de kracht van "Why"


Ellen Selderijk

Oprichtster / Verbetermanager

06 15 04 89 09


Voor onze klanten ben ik de verbetermanager die helpt om zelforganiserend vermogen te ontwikkelen bij teams en medewerkers, waardoor groei en Motivatie X Veerkracht ontstaat.

Fons Musson

Oprichter en coach

06 22 54 26 86


Zorgt voor effectieve en renderende medewerkers door Motivatie X Veerkracht te ontwikkelen en verzuimpatronen te doorbreken.

Frank Bergkamp

Partner en Conceptontwikkelaar


Mirjam van de Laar

Verbeter Manager


<