Onze partners

Dit zijn de partners van de Teamontwikkelaars

Aangenaam!

Bij de Teamontwikkelaars werken we met meerdere coaches die ieder hun eigen specialisme hebben. Dankzij deze verschillende kwaliteiten zijn wij altijd in staat om onze belofte na te komen: wij helpen organisaties doelen realiseren met teams die plezier hebben in wat ze doen en betekenisvol samen werken aan succes.


Ellen Selderijk

Oprichtster / Verbetermanager

06 15 04 89 09


Een ervaren verbetermanager en teamontwikkelaar met een passie voor teams. Ik ondersteun teams in het ontwikkelen van zelforganiserend vermogen. Op deze manier komen zij in beweging, stellen ze samen doelen en realiseren ze deze. Ik geloof dat focus en structuur helpt bij het realiseren van doelen en de Verbeter KATA is aanpak die daarbij ondersteunt. Ik werk met aandacht voor het teamproces en de individuele kwaliteiten van teamleden.

Fons Musson

Oprichter en coach

06 22 54 26 86


Zorgt voor effectieve en renderende medewerkers door Motivatie X Veerkracht te ontwikkelen en verzuimpatronen te doorbreken.

Frank Bergkamp

Partner en Conceptontwikkelaar


Mirjam van de Laar

Partner en Verbeter Manager

06 41 66 78 45


Als verandermanager richt ik mij op het boeken van zichtbare resultaten en het in beweging krijgen van mensen. Ik intervenieer op het snijvlak van strategie en organisatieontwikkeling en -inrichting. Dit doe ik vanuit mijn HR-achtergrond, gericht op de mens. Daarbij helpt mijn ervaring in bedrijfskunde me te richten op processen.

Hier geloven wij in

De Teamontwikkelaars geloven dat de vraag  “Waarom doen we wat we doen?” vanzelfsprekend centraal moet staan.

En dat teams effectiever zijn én meer plezier in hun werk hebben als ze weten waarom ze doen wat ze doen. Pas dan maken ze het verschil voor je organisatie en voor de klant.

Wij geloven ook dat het rendement van een team hoger ligt dan dat van de individuele werknemers bij elkaar opgeteld. Want samen ben je meer, met samen werken bereik je meer: het geheel is meer dan de som der delen.

Vakmanschap, verbinding, vertrouwen en bevlogenheid staan garant voor resultaat. En heeft een focus en structuur nodig om succesvol te zijn

Wij raken geïnspireerd door uw resultaat, uw vooruitgang: dat is wat ons drijft in onze KATA Programma's.

Dat is de toegevoegde waarde die wij als Teamontwikkelaars willen leveren.

Dát is onze “Why”.

Dit is de kracht van "Why"