Motivatie X Veerkracht individuele programma’s

Met onze individuele programma’s creëren wij medewerkers die motivatie x veerkracht ontwikkelen en duurzaam inzetbaar blijven. Zodat zij voor klanten een hoge klantwaardering kunnen blijven realiseren.


De kern is mensen met elkaar verbinden in organisaties en teams om zo het beste te kunnen geven voor uw klant.

Werken aan motivatie x veerkracht is de sleutel om te komen tot duurzame inzetbaarheid. Door hier bewust mee bezig te zijn, komt jouw medewerker tot topprestaties. Als je een individueel programma van De Teamontwikkelaars hebt gevolgd, krijg je flink wat bagage mee.

In onze programma’s maken we gebruik van de dagelijkse praktijk in jouw eigen organisatie. Heb je een vraag over onze programma’s? Of wil je overleggen of ons aanbod wel aansluit op je vraag? Neem dan contact met ons op voor het maken van een afspraak.

Het individuele programma


Overzicht van het motivatie x veerkracht individuele programma van De Teamontwikkelaars.

Persoonlijke Coaching

750x500

Workshop Motivatie x Veerkracht

blog-bericht-3

Motivatie X Veerkracht individueel programma voor medewerker

Motivatie x veerkracht individueel programma informatie voor de manager


  • “Steek meer energie in waarin je al goed bent”  De Drijfverenscan maakte dat meteen voor mij duidelijk. Mijn kleuren? Lees verder>>
    Frank Bergkamp
    SalesSalsa - Verkoopactivatie
  • Motivatie veerkracht, ervaren via Fons in combinatie met citrix, het online programma. Het model waarmee Fons werkt is helder, geeft inzichten en geeft een goede heldere kijk op je eigen ik. Lees verder>>  
    Bianca Gesman
    Triade Zorgorganisatie

Veelgestelde vragen

1Over welke opleidingsniveau dienen medewerkers te beschikken om deel te kunnen nemen aan het programma Motivatie X Veerkracht?
Deelname is mogelijk voor medewerkers met minimaal MBO 3 niveau.
2Wat levert het programma Motivatie x Veerkracht voor medewerkers op?
Medewerkers hebben inzicht in eigen drijfveren en motivatie. Daarnaast krijgen zij handvatten om veerkracht te ontwikkelen. Zij werken hiermee aan duurzame inzetbaarheid.
3Hoe lang duurt het programma Motivatie x Veerkracht?
Het programma duurt maximaal 3 maanden. Afhankelijk van de afspraak frequentie kan het programma ook binnen drie maanden worden afgerond. Het programma bestaat uit drie contact momenten via videomeeting
4Wat is jullie aanpak?
Wij werken met de Intodrives drijfverenscan en onze gecertificeerde arbeidsdeskundige heeft hiervoor een licentie. Vervolgens werken we met videomeeting, een plan van aanpak en onze YouCube.
5Wat is de tijdsinvestering voor de medewerker?
Het invullen van de drijfverenscan kost ongeveer 25 minuten. De eerste 2 videomeetings duren ongeveer 2 uur per meeting. De laatste videomeeting duurt ongeveer 1 uur. Het invullen en doornemen van het Plan van Aanpak zal ongeveer 4 uur in beslag nemen. Totaal bedraagt de tijdsinvestering ongeveer 10 uur
6Wat kost het programma Motivatie x Veerkracht?
De kosten bedragen € 479,00 per medewerker, exclusief BTW.
7Hoe kan ik dit als leidinggevende inzetten?
Je kunt het motivatie x veerkracht programma inzetten als voorbereiding voor functioneringsgesprekken. Om te werken aan duurzame inzetbaarheid en om verzuim te voorkomen.
8Kan het programma breed worden in gezet binnen de organisatie?
Jazeker, het programma kan breed worden ingezet. Naast individuele drijfveren profielen kunnen ook team profielen in kaart worden gebracht.
9Welke apparatuur heb je hiervoor nodig?
Je dient te beschikken over een laptop of computer met audioverbinding, internetverbinding en webcam.

Meer weten?
Neem direct contact op met de Teamontwikkelaars


Contact!