Groei Abonnement

Het succes van je organisatie vergroten door groei en continu verbeteren te leren managen


Je wilt als organisatie kwaliteit leveren aan je klanten en je medewerkers laten samenwerken aan het succes van de organisatie. Je wilt daarbij dat medewerkers hierin continu blijven verbeteren. Uiteraard ben je als leidinggevende met al heel veel zaken bezig en is er misschien niet altijd tijd of kennis om dit goed te managen. En toch weet je dat aandacht geven aan je team en medewerkers belangrijk is. Maar een vaste teamcoach wil je daarvoor niet in dienst nemen! Als je wilt leren hoe je in jouw organisatie mensen kunt laten samenwerken,continu verbeteren en zelforganiserend vermogen ontwikkelen. Dan sluit het Groei Abonnement van de Teamontwikkelaars daar goed op aan. Speciaal voor die organisaties die echt bestendig willen leren en verbeteren.Waar loop je tegen aan?


Veel organiaties staan voor meerdere uitdagingen. Er verandert veel in rap tempo en uiteraard betekent dit ook iets voor de medewerkers. De focus ligt uiteraard op de klant en de core-business. Hier is iedereen erg druk mee. Als leidinggevende verwacht je van je teams dat zij dit ook doen. En toch kun je ervaren dat dit niet zo vanzelfsprekend gaat. Medewerkers doen wel hun ding maar zetten niet echte stappen vooruit. Hoe krijg je nu het team vooruit is een vraag die al langer bij je speelt.
Maar hoe zorg je ervoor dat je medewerkers mee groeien met je bedrijf. Dat zij voor die hoge klantwaardering zorgen. Dat jij niet constant alles zelf hoeft te doen en dat je medewerkers zelforganiserend zijn en zich richten op continu verbeteren. Uiteraard kun je dit zelf allemaal uit zoeken wat de beste aanpak is en hoe jij met jouw medewerkers dit kunt realiseren. Maar dit is niet helemaal je expertise. Het kost veel tijd, aandacht en misschien zelfs wel extra geld en gedoe. Je hebt veel ballen hoog te houden en dan kunnen er wel eens zaken door heen slippen.

Oftewel:

 • De organisatie groeit en verandert en het is noodzakelijk dat je mensen aan boord blijven, zeker in tijden van krapte
 • Je hebt veel ballen hoog te houden. Je haalt (nog) niet al het potentieel uit je mensen
 • Je wilt dat medewerkers zich continu verbeteren, maar je ziet dat zij hier nog niet zelf het initiatief in nemen
 • Je wilt je visie die je hebt voor de toekomst realiseren, maar je weet niet goed hoe je je mensen mee krijgt
 • Herken jij je in deze video? >>>>>

  Oplossing hét Groei Abonnement

  Je hebt er wel eens aan gedacht om op zoek te gaan naar advies op het gebied van; hoe je groei en continu verbeteren kunt managen en hoe je medewerkers hierin meeneemt. Maar hoe ga je dit aanpakken? Je wilt geen duur traject waarvan je niet weet of het iets oplevert? En hoe kom je aan zo iemand? Erger nog is dat de meeste adviseurs of alleen fulltime te krijgen zijn, óf alleen voor een peperduur project op de korte termijn óf alleen voor een fors uurtarief. En hoe relateer je dat dan aan de opbrengst?

   Het Groei Abonnement lost deze problemen (en meer) op:

   • door de tijd te nemen voor de juiste verbeteringen, met als uitgangspunt 6 maanden.
    • zodat de organisatie die verbeteringen echt kan borgen,
     • zodat er ruimte is voor voortschrijdend inzicht omdat er vertrouwen ontstaat en veel kleine verbeteringen snel uitgevoerd worden.
      • wij leren je hoe je het kunt aanpakken door inzet van onze expertise, zodat je onafhankelijk wordt en het zelf kunt voorzetten,
       • door de onzekerheid over de kosten weg te nemen, die zijn elke maand hetzelfde,
        • direct op te zeggen, je zit nergens aan vast.
        • Kortom, je krijgt een sparringspartner en Verbeter manager, die samen met jou het zelfde doel heeft, namelijk; van het project een succes maken!

  Het Groei Abonnement in deze vorm is vrij bijzonder.

  Wij gaan je echt helpen bij je ambities door het volgende te doen:

  • Resultaten realiseren met je teams.
  • Je werkt aan de hand van het Verbeter Kata Programma voor top teams en van te voren bepalen we samen het te behalen resultaat.
  • Je leert werken met de Verbeter Kata en de Plan-Do-Check-Act cyclus.
  • Je krijgt continuïteit en onze beschikbaarheid.  Dichter bij een eigen Verbetermanager © op de loonlijst kun je niet komen.
  • Wij adviseren over de gehele breedte van continu verbeteren en alle vragen kunnen gesteld worden, geen middel blijft onbenut.  Onze kennis en tools die ingezet wordt tijdens het traject dragen wij aan jou en je organisatie over, dus geen afhankelijkheid.
  • Wij werken volstrekt transparant. We hebben geen voorkeuren voor externe leveranciers of middelen anders dan prijs-kwaliteit. Als er een extra behoefte is aan inzet dan schakelen we gewoon bij.
  • Je kunt ons bellen, appen of mailen wanneer jouw het beste uitkomt. We spreken af op locaties die voor ons allebei handig zijn. En je kunt gebruik maken van onze buitenplaats Natuurlijk Zicht bij workshops ed.
  • Het Groei Abonnement is flexibel opzegbaar. We werken op basis van vertrouwen.
  • Wij staan je bij, staan naast je en ondersteunen je waar nodig is zonder dat het extra geld kost.

   

  Interesse? Start dan met een gratis Strategie Sessie


  En neem contact op met de Teamontwikkelaars


  Contact!